Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt (køb af varer):

I forbindelse med dit køb hos asmussenliving.dk har du indtastet et antal personlige data, herunder især:

  • Dit navn
  • Din adresse
  • Din e-mail
  • Dit telefonnummer
  • Dine betalingsoplysninger

I forbindelse med dit køb behandler vi disse personlig oplysninger, da de er nødvendige for at kunne udføre vores del af transaktionen. For at kunne levere din ordre vil dine oplysninger om navn, adresse, telefonnummer og email blive leveret videre til vores leverandører, så de kan levere dine købte produkter.

Vi gemmer oplysningerne, så vi efterfølgende kan give dig den nødvendige rådgivning ved en eventuel henvendelse. Oplysningerne gemmes, indtil du beder os om at slette dine oplysninger.

Behandling af personlige oplysninger – samtykke:

Når du accepterer vores handelsbetingelser, accepterer du samtidig at vi opbevarer dine oplysninger og at vi må videregive dit navn, adresse, email og telefonnummer til vores leverandører, for at vi kan afsende dine produkter til dig. Vi opbevarer ikke dine betalingsoplysninger.

Når du markerer afkrydsningsfeltet “Ja tak, tilmeld dig nyhedsbrevet” gemmer vi din e-mail-adresse til vores nyhedsbrev.

Du kan altid trække dit samtykke til nyhedsbrevet tilbage. Dette kan du gøre enten ved at bruge linket i bunden af vores nyhedsmails, benytte vores eller ved at kontakte os på kontakt@asmussenliving.dk og informere os om, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Privatlivspolitik:

Uanset om vi behandler dine personlige oplysninger med henblik på at opfylde en kontrakt (køb af varer) eller på baggrund af dit samtykke, behandler vi altid dine personlige oplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine informationer vil kun blive behandlet til det formål det er indsamlet og vil blive slettet når dette formål ikke længere er opfyldt eller relevant.

Vi bruger tredjeparter til at behandle dine betalingsoplysninger (Quickpay) og til at håndtere dine køb (Clearhaus).

Offentliggørelse, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du har altid ret til at kontakte os for at få oplyst hvilke informationer vi har om dig. Dette kan gøres ved at kontakte os:

asmussenliving.dk
Sønder Alle 25A
8000 Aarhus S
Tlf: 91 95 47 49
CVR: 42640727
kontakt@asmussenliving.dk

Du kan altid bede om at få rettet dine informationer, så de er korrekte.

Ligeledes har du ret til at få indsigt i de oplysninger vi har om dig. Dette kan du gøre ved at sende os en email. Du har ret til at få leveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet).

Hvis du ikke længere ønsker, at vi behandler dine personlige data eller ønsker at vi begrænser behandlingen af dine personlige data, kan du også sende os en anmodning til ovenstående email.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til at behandle din e-mail tilbage (så vi ikke længere kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan du gøre det ved at benytte linket i bunden af vores nyhedsmails, kontaktformular eller give os besked på ovenstående email.

Hvis du ønsker at klage over vores (asmussenliving.dk) behandling af dine personlige data, kan dette gøres ved at kontakte datatilsynet på følgende adresse:

Datatilsynet
Carl Jacobsens vej 35
2500 Valby
Tlf: 33 19 32 00
E-mail: dt@datatilsynet.dk